در راستای مسئولیت اجتماعی‌مان و برای حمایت از کسب‌وکارهای آنلاین در این روز های تلخ، تمامی پلن ها با تخفیف ویژه ارائه خواهند شد. #با_هم_برای_ایران

ساخت اپلیکیشن موبایل برای سایت وردپرس

ساخت اپلیکیشن موبایل برای سایت وردپرس

اگر از محاسن اپلیکیشن های موبایل به شما بگم، باورتون نمیشه که چقدر یک اپلیکیشن می‌تونه برای یک وب سایت وردپرسی تاثیر گذار و مهم باشه… کاربر ها همیشه استفاده از اپلیکیشن رو برای سرچ و کسب اطلاعات ترجیح میدن چرا که کار با یک اپلیکیشن جذاب تر و راحت تر هست.

همینطور شایان ذکر هست که اشاره کنم که داشتن یک وب سایت قدم اول در راه اندازی کسب‌وکار شما هست. داشتن یک وب سایت بعد از مدتی شمارو به یک مرحله ای میرسونه که قطعا بعد از اون، رشد بیشتر با داشتن یک اپلیکیشن هست و عملا برای بهبود و رشد کسب‌وکار شما داشتن یک اپلیکیشن دیگه نوعی ضرورت محسوب میشه.

اپلیکیشن ساز های وردپرس

در حالت کلی به چهار شیوه جذاب برای فراهم سازی اپلیکیشن برای وب سایت وردپرسی شما اشاره می‌کنیم:

  • اپلیکیشن ساز وردپرس
  • اپلیکیشن ساز ووکامرس
  • اپلیکیشن ساز وب اپ
  • اپلیکیشن های اختصاصی

همونطور که از نام موارد پیدا هست، هر مورد برای یک منظور خاص ساخته شده و تقاوت هایی در زمینه «میزان قابلیت های موجود، سرعت اجرا، هزینه راه اندازی و…» باهم دارند، که در ادامه به بررسی هر چهار مورد خواهیم پرداخت.

اپلیکیشن ساز وردپرس

یک وب سایتی وجود داره به اسم AppMaker که از طریق اون می‌تونید برای وب سایت وردپرسی خودتون اپلیکیشن درست کنید.

از طریق این لینک می‌تونید وارد شین و با ثبت نام در این وب سایت برای وب سایت خودتون اپلیکیشن بسازین.

خالی از لطف نیست که اشاره کنیم برای این وب سایت باید مراحل زیر رو طی کنید:

  1. نامی برای اپلیکیشن خودتون انتخاب کنید.
  2. آیکون اپلیکیشن خودتون رو آپلود کنید.
  3. آدرس وب سایت خودتون رو تنظیم کنید.
  4. تنظیم لوگو Toolbar
  5. تنظیم صفحه Splash
  6. نصب افزونه مربوطه روی وب سایت
  7. تنظیم Secret ها و API اپلیکیشن داخل افزونه نصب شده
  8. دانلود اپلیکیشن

توجه داشته باشید که این اپلیکیشن ساز فقط برای 14 روز رایگان هست و بعد از اون باید ماهی 50 دلار بابتش پرداخت کنید.

اپلیکیشن ساز ووکامرس

اپلیکیشن ساز ووکامرس رو هم دقیقا همون وب سایت AppMaker ارائه میده که بهش اشاره کردیم. شرایط و مراحل دقیقا همون هست فقط تفاوت در این هستش که اپلیکیشن وردپرس از قابلیت های فروشگاهی پشتیبانی نمی کنه ولی اپلیکیشن ساز ووکامرس از قابلیت های فروشگاهی و ووکامرسی وب سایت شما هم پشتیبانی می کنه و محصولات شما رو نمایش میده.

اپلیکیشن ساز وب اپ یا PWA

اپلیکیشن ساز های PWA یا Progressive web apps، اپلیکیشن هایی هستند که در بستر مرورگر ها اجرا می‌شوند و به نوعی سعی شده تا از نظر ظاهری تا 99% به یک اپلیکیشن شبیه باشند اما در عمل همان وب سایت هستند با کمی تفاوت بیشتر.

برای این منظور یا همان داشتن اپلیکیشن های PWA به چهار پلاگین معروف اشاره خواهیم کرد.

پلاگین PWA for WordPress

تقریبا معروف ترین پلاگین وردپرس برای ساخت اپلیکیشن های PWA همین پلاگین هست. قابلیت های متنوع، عملکرد خوب، سیستم آمار گیرجذاب و هماهنگ با AMP گوگل از جمله قابلیت های این پلاگین هست. این پلاگین پولی هست و با قیمت 99 دلار به فروش میرسه.

پلاگین Progressive WordPress

این افزونه هم از انتخاب های خوب شما برای داشتن اپلیکیشن های PWA هست. داشتن قابلیت Push Notification، عدم استفاده از کوکی ها، ظاهر بروز و لودینگ های جذاب و ظاهر نزدیک به اپلیکیشن های Native از جمله قابلیت های کلیدی این افزونه می‌باشند. این پلاگین پولی هست و با قیمت 89 دلار به فروش میرسه.

پلاگین PWA

بزرگ ترین حسن این پلاگین نسبت به دو رقیب سر سخت خودش رایگان بودنش هست. اما طبیعیه که به قول معروف هر چقدر پول بدیم همونقدر آش میخوریم… قابلیت های این پلاگین نسبت به دو قبلی کمتره ولی با توجه به رایگان بودنش گزینه خیلی خوبیه و خیلی هم محبوب شده و شناخته شده هست.

پلاگین Super Progressive Web Apps

این پلاگین به نوعی ترکیبی از سه مورد قبلی هست. هم نسخه رایگان داره و هم نسخه پولی. قابلیت هاش هم مناسبه و می‌تونید اگر موارد بیشتر خواستید هزینه پرداخت کنید و نسخه حرفه ای اون رو تهیه کنید. بزرگترین حسن این افزونه راه اندازی آسان اون هست و شاید براتون جالب باشه که بدونید میشه باهاش اون رنگ تب بار بالای کروم رو تو موبایل ها عوض کرد.

اپلیکیشن های اختصاصی

اپلیکیشن های اختصاصی نسبت به تمامی مواردی که تا الان به اونها اشاره کردیم، انتخابی بهتری هستند. محاسن زیادی دارن مثل اینکه دردسر های اپ ساز هارو ندارید و همینطور یک اپلیکیشن Native اختصاصی برای خودتون دارید و مانند Web App ها نیست که همون وب سایت شمارو فقط از نظر ظاهری تبدیل کرده باشن…

سرعت و امنیت بالاتر، زیبایی ظاهری بهتر و هزینه نگهداری پایین تر از جمله محاسن اپلیکیشن های اختصاصی هستن و تنها ایرادشون هزینه راه اندازی بالاتر نسبت به سایر موارد هست که البته این هزینه ارزشمنده چرا که شما یکبار هزینه می‌کنید اما تا مدت ها راحت خواهید بود.

در مجموعه ناربن وب ما اقدام به ارائه دو نوع اپلیکیشن اختصاصی و نیمه اختصاصی می‌کنیم. طراحی اپلیکیشن در مجموعه ناربن وب امری هست که به صورت تخصصی به اون پرداخت میشه و می‌تونید با هماهنگی با کارشناسان ما مراتب پروژه خودتون رو مشخص کنید و اپلیکیشن خودتون رو در کوتاه ترین زمان ممکن تحویل بگیرید.

تشکر می کنم که تا اخر این مقاله همراه ما بودین. خوشحال میشم نظر خودتونو درباره این مقاله داخل قسمت دیدگاه ها با من در اشتراک بزارین.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید! 91301545-021